Monday, July 12, 2010

jellyfish

Eile proovisin siis peale tööd Custom Fish 5'8" ja polnud eriti tore laud, kuidagi uimane lainepudrus ja väikestes lainetes, kuid üles tuult sai sellega päris kenasti. Aga ikkagi, mulle see laud ei meeldinud ning Global 5'4" oli parem ning otsustasin ka täna selle kasuks.
Eile olin muidu viimane, kes merelt lahkus, kui päike vulkaani taha loojus. Päris omapärane tunne oli seal üksi lainetes hullata.
Aga tänane päev polnud fun eriti. Võtsin Globali ja laineid oli ka natuke juurde tekkinud ööga, nii 1,5-2m vast tunde järgi ning mulle küll ja küll alustamiseks ning Global tundus ka täpselt õige asi minu arvates nende jaoks. Taga siis pärast poolt tundi kadus tuul ning pidi palju pumpama seal ning unhooki minna polnud enam mingit lootust. Ning siis veel kõige vingem asi JELLYFISH ätäkk teist korda juba siin. Esimene kord oli paar nädalat tagasi, kui üks hüppas laua peale ja korra varba pihta aga see kord sain päris korralikult kõrvetada. Pool paremat jalga oli valus ning punane ja hakkas paiste minema. Pumpasin siis ennast randa ja hakkasin spreid otsima aga kellegil ei olnud. Läksin siis töö juurde, et sprei võtta ja see ka õnnestus ning tõmbas paistetuse alla ning randa tagasi, vahepeal sättisin Globali sidemeid ka nii taha, kui võimalik, sest vahepeal üles tuult minnes kippus nina liiga alla vajuma.
Randa tagasi jõudes ootas ees ebameeldiv üllatus - tuul polnud tagasi tulnud.
Pumpasin lohe täis uuesti ja korra proovisin aga ei midagi head. Nii me kõik seal siis istusime rannas, mõned proovisid 12 ruudustega aga asi oli selles, et tuult oli seal 16-30 knotsi vahel, stabiilselt 16 vast ja korras paar minutit tuli korralik tuul ja see polnud lahe. Pärast 3 tundi ootamist ja paari korda proovimist andsin alla ja keerasin kodus magama hoopis. Peale seda on üldse imelik päev olnud, midagi teha ei viitsi, tuult pole, palav on ja pilves ka - imelik.

Vast homme on parem päev!

No comments:

Post a Comment