Friday, July 16, 2010

Bolt 9 ja lauad

Aloha!


Eile proovisin 10.5 Bolti ja erinevaid lainekaid. Lohe oli ok, kuid pole harjunud enam nii suure lohega sõitma :D Vedu oli mõnus jne. Lauad aga nii väga ei meeldinud. Global 6'0" ja Fish 6'2". Global oli lihtsalt üks suur kolakas ja aeglane ning üles tuult ei läinud ka nii hästi, 6'2" Fish oli huvitavam, hea vaikse ilma laud tegelikult aga kiirust Global 5'4" ja Fish 5'8" ei anna võrreldagi. Vaikseks ilmaks miks mitte 6'2" Fish niisama kruiisimiseks, üles tuult liikus ka hästi.
Kuid isiklik lemmik siiski siiani Global 5'4", kiire ja läheb üles tuult hästi, kuid vaikse ilmaga pole sellega midagi teha ning vajab pidevat lohe vedu lainetel, iseseisvalt kahjuks väga ei liigu. Mainin ära ka, et lauad 2010 kõik veel siia maani!

CUSTOM GLOBAL 5'4"!!!!

Täna siis võtsin Bolti 9 ruuduse, sest tuul tõusis viimaks piisavalt ja lõpuks isegi liiga palju. Eilsest oli mingi imelik marrastus puusa peal ja trapets hõõrus seal pidavel ning ei olnud eriti mugav aga elas üle. Bolt liikus super hästi ja mida väiksem, seda rohkem lõbu pakub, vähemalt mulle tundub nii. Lauaks oli vana hea Thorn 08, ma ei tea, mulle see laud meeldib, olen proovinud ka 2010 laudu aga pole päris see, 2011 Trorn on päris huvitav ja sidemed veel huvitavamad ;) aga see selleks. Harjutasin siis sellega niisama seal natuke üle 3h. Pärast 1h tõusis tuul 20 knotsi pealt 30 peale ja päris ulmeliseks läks, puhangud 40-45 ja väga puhanguline oli, kuid Bolti depower oli ka huge! Kannatas sõita küll aga puhangud olid jubedad. Hang time sellel lohel on võimas ja tõstis ka päris kõrgele, mina pole millegi muuga nii kõrgele saanud, kui täna paar korda sellega, kuid maandumised läksid siis lappama, harjumatu jne ning oskuste taha jäi ka vist ikka päris palju :D Kuid vinge oli siiski. Lõpp oli kohutav, puhangud olid hullud, õhku sai kõrgele ja siis potsti alla, ei olnud enam lahe ja lõpetasin täna. 7 ruudune oleks lahe olnud aga ei olnud seda kahjuks võtta eile :(

Endiselt pole vahele jätnud päevagi aga peaks vist kunagi puhkuse tegema....




Mahalo!

No comments:

Post a Comment