Saturday, July 3, 2010

:)

Ärkasin vara ja pesin pesu. Ei taha rõvedaks minna aga aluspesu pole juba mitu päeva kandnud, sest koguaeg rannas ringi liikunud ja seal seda vaja pole ning pärast surfikates mööda linna ka veel ning kes see ikka tähele paneb, jube vaba tunne on nii.
Aga pesu pesin ja siis panin kuivama ja siis sõin. Käisin pangast läbi oma ATM kaardil järgi. Peale seda NMPC poole teele ja tuult vaatamata võtsin kohe 7 ruuduse Helixi.
Coach ütles, et ootaks veel paar minutit, posti pidi tulema ja meie palk ka koos nendega. Ma ei arvanud, et see kuu juba paari eelmise kuu päeva eest palka saab aga näed, sai. 11:00 jõudis post ja palk käes kiirustasin randa. Jõudsin täna kuidagi hilja, peale 11 mõned minutid ja pilt sinna jõudes polnud ka ilus - tuul jube napp.
Aga mis seal ikka, mul 12 ruudune ka kaasas ju ja tõesti, esimest korda siin kulus see isegi ära. Liine lahti arutades nägin ühte hullu nalja - kaks 6 ruudust 1m vahedega kokku ühendatud ja see asi lendas. Jään vastuse võlgu, mis lohed olid, sest esimest korda nägin selliseid aga see süsteem töötas, kahju, et polnud millega pilti teha aga see oli midagi uut. Ülejäänud 20 lohet lihtsalt istusid rannal, kui mina oma 12 ruudusega ja 2x6 ruutu merel olid. Tuul tõusis vaikselt ja 9 ruudused ning väiksemad hakkasid ka lendu tõusma vaikselt.

Nüüd siis midagi huvitavat: Nimelt nägin ühte Naishi Culti kaugel merel ulpimas ja läksin uurima asja. Selgus, et naisterahvas oli oma laua kaotanud ja otsustanud sellest loobuda ning üritas seda paarisaja meetri kaugusel olevat lauda kätte saada ise alla tuult sadamasse triivides. Sain laua kätte, viisin talle ära, tänutäheks tahti lohed kokku lasta aga minema ta sealt vähemalt sai.
Aga nüüd asja juurde, nii kaugel juba olles otsustasin edasi minna, tuul oli stabiilne ja kõige parem nende päevade jooksul, 12 ruutu vedas hästi. Järsku vaatasin vette ja nägin kivi rannast paari km kaugusel - ei ole võimalik? Natuke maad edasi ja järgmine, mis asja? Aga ei, need ei olnud kivid vaid KILPKONNAD :) Tiirutasin seal mõnda aega koos nendega ja nemad vahtisid mind. Päris omapärane kogemus taas kord minu jaoks. Tuul hakkas tõusma päris korralikult, 12 ruutu muutus juba ohtlikuk ja kaugel merel olles pole just kõige mõistlikum nii. Kruiisisin tagasi randa, et väiksem lohe võtta ja edasi sõita, 7 täis, liinid külge ja minek. Paar päris mõnusat lendu sai täna, mõtlesin, et proovin loopi ka aga see polnud hea mõte, selle jaoks impact vesti kindlasti vaja. Proovimise tulemuseks oli pikk lohisemine, trapetsi konks ribides ja 10 minutit laua otsimist lainete vahelt. Üks põhjuks oli vast ka makaroniks kanditud jalad sellest pikast reisist kilpkonnade juurde. 2 ajal otsustasin lõpetada ja randa tagasi lohiseda paari väikest lendu proovides, mis kõik ebaõnnestusid.
Rannas nägin Jayd, kes oli plaaninud just mind otsima tulla. Aitasin tal lohe lendu ise naeru vaikselt tagasi hoides. Nimel nägi Jay välja nagu Soome turist täna, vähemalt minu arvates :D Selline vinge nokk peas (mitte nokamüts vaid selline mis pealt lahti), loomulikult Naishi lycra ja siis laiad shortsid - mulle tundus naljakas.
Peale seda pakkisin ennast kokku ja läksin tagasi NMPC lohet ära viima ning seejärel poodi ning koju süüa tegema ja niisama lebotama.

Praegu tulin just väljast, käisin Naishi beachil niisama taevast ja merd vaatamas, hea oli seda kohta ka pimedas näha vahelduseks. Taevas on siin sama aga suur vanker vale pidi ning mere kohin on mõnusalt lõõgastav. Mere pealt tulid pilved järjest lähemale ja lähemale ning tundus, et kaks päeva kohalike poolt räägitud jutt vihma tulekust vastab tõele. Ja tõesti, hakkas sadama. Vasakule vaadates oli Kahului tulesid näha ning oli näha ka seda, et seal sajab päris korralikult juba...

2 comments: