Sunday, August 8, 2010

Vaatame mis siis kirjutamisest välja tuleb:

Oli kolmapäev, Kristiina ja Kristjan tulid Oahult siia mõneks päevaks, ööbisid Kiheis, kolmas vana oli ka aga nimi mitte ei taha praegu meelde tulla millegi pärast. Kätlini ja Steveniga läksime ka sinna õhtul neile külla, väike rumm ja mina ei tea, see rumm polnud hea :D Hommikul pidin rannas olema, nemad käisid vulkaani otsas päikesetõusu vaatamas.

Vedasin siis ennast randa 11-ks vaevu ja rebisin autost 10m Parki välja, tuult oli tõsiselt vähe ja teisi veel polnud. Tiksusin omas mullis ja pumpasin selle täis samal ajal vett juues. Ootasin ja kedagi ikka polnud ning läksin peale. Ja jälle üllatus, Park vedas ja tõstis küll. Siis hakkas ka tuul tõusma ja päris korralik 8 ruuduse ilm oli, kuid Park 10m käitus ikka korralikult. Des tuli ka randa hunniku lohedega (Park 8, 10, 12, Torch 9, 7 ja paar Bolti oli ka). Pumpasin siis 8 ruuduse ka täis, et võrrelda korraga 8 ja 10, sest plaan kumbki neist muretseda endale. Mõnekümne minuti kaupa ma neid siis nii proovisin. 8 oli kiire ja korralik selles ~12ms+ tuules ja tõsiselt meeldis, 10 natuke aeglasem ja ei teinud päris kõike seda mida tahtnud oleks aga nii suure lohega pole ammu sõitnud ka :D. Kuid 10 ruuduse high and low end on kohe kindlasti parem. Kui ühe lohe peale minna siis see kindel valik aga kui saaks kaks soetada, siis 8 ja 10 ning suht otsast otsani tuulevahemik peaks kaetud olema. Torche ei jõudnud too päev proovida, liiga makaron olin lõpuks ja eelmine õhtu oli ka raske võitu.

Tagasi siis Kiheisse ja käisime Lahainas jne... Hommikul tulime Kätliniga koju korra ja siis uuesti Kristiina ja Kristjaniga välja. Hana road see kord, kuid liiga kiirelt sõidsime selle läbi, eksisime Hana randa 3 korda tagasi ka ühel imelikult põhjusel ma arvan :D Aga suht chill oli. Õhtul pidime randa minema aga polnud seda möllu seal ja Paia oli ka tühi. Nad viskasid mu koju ja keerasin magama, et tööle minna hommikul. Käisin tööl ja siis nemad läksid minema õhtul, tulid siit ka korra läbi. Chill.

Täna oli vaba päev ja hommikul kohe merele. 8 '09 Torch, vana hea, ning kohe lammutama. Tuul oli mega puhanguline täna. Esimest korda tegin rolle ja isegi topelt paar korda. Miks see nii suur ime on? Ma ei tea, jätsin selle faasi vahele, kunagi polnud proovinud neid siia maani millegi pärast aga täna tekkis tahtmine proovi teha ja suht lebo oli, hea vaheldus vahel. Aga niisama kõrgel õhus rippuda on ikkagi parem :D Lasin jälle lohe kokku nagu alati peale 4h vee peal. Damien tuli ka randa ja uuris, mis juhtus, ütlesin, et jälle see kuradi ventiil hüppas lahti ja ei tea, kes selle lohe küll leiutas ning mille peale tema sai korralikult naerda :D
Nüüd peab balloone hakkama veest tühjendama kunagi.


Näh, jälle liiga palju selleks korraks, kuid paar asja oleks veel kirjutada. Äkki teine kord siis.

Jube surfi blogi on saanud sellest ikka aga mulle meeldib, millestki muust ma väga kirjutada ei mõista.


Hang loose.

No comments:

Post a Comment