Saturday, August 21, 2010

mis toimub?

Mingi imelik seis on praegu, täna mõtlesin esimest korda siin üle ennast. Ühesõnaga hakkasin mõtlema, et mida autoga teen, kui minema lähen ja et raha pole ja null seis ning vee peal pole mõned päevad olnud, see vast peamine põhjus, miks siin täna lolliks olen ennast mõelnud ma arvan.
Aga miks? Miks ma mõtlen sellistele asjadele? Kui siia tulin ostsin auto ja elamiseks oli 200 taala kuuks ajaks ning selle eest sai süüa ja bensiini osta ning rannas käia nii palju kui tahtsin. Mis elul nii viga? Miks ma siis nüüd hakkasin mõtlema, et raha pole ja kõik on perses? Ei tea...
Praegu on mõned sajad taalad, palka saab varsti, auto on, süüa on. Homme on vaba päev ka, selle peab kohe kindlasti rannas veetma, muidu läheb käest ära ja mõtlen jälle üle.

Palju asju tahaks tegelikult nagu iphone, ipad, mõned riided osta jne. Aga miks? Võtan parem asja vabalt. Raha pole, pole probleem. Mis autost saab kuu aja pärast? Ei tea, jääb müümata ja pean ära kinkima, siis pole ka hullu, kaotan 400 taala, kuid elu on selle eest olnud siin super selle aja jooksul.

Üüri peaks ka ülehomme maksma aga ei tea... Äkki saab Sarah juurde kolida metsa kolmeks nädalaks, see küll kaugel ja bensiini läheks meeletult aga elu seal ka parem. Vaatab, vast ei mõtle enam üle.

Homme kohe kindlasti terve päev rannas ja siis ootan ka, et saaks Parki, mida väga tahaks. Uut lauda vist kahjuks ei saa, sest need ei jõua kohale aga pole hullu.

Üle ei tasu mõelda enam jah. See on parim suvi siia maani ning mis siis, et tagasi minnes pole sentigi raha, võtan parem siin viimast!

No comments:

Post a Comment