Friday, August 13, 2010

Nädal

Jälle 1000 ja 1 asja kirjutada aga teen luhidalt.
See nädal on vinge olnud:

Esmaspäeval läksin peale tööd niisama tunnikeseks randa, suht lebo selline cruiis oli ainult.

Teisipäeval oli vaba lõuna ja 2h sai Chargeriga ringi lastud. Poomi polnud ja pidin varuosade kastist 15 minutiga tegema ühe, 4-ringi koha peal oli ilus sõlm aga poom töötas :D Loheks oli Charger 5 ruutu 2010, sest tuult oli vihasel, tipud 45+ knotsi ja see lohe rebis kõrgele sellega, lihtsalt pidi puhangu ajaks ennast seadistama hüppama ja korras.

Kolmapäeval pommitas jälle ja see kord meisterdasin uue poomi Charger 7 jaoks. Suutsin saavutada poomi surve, mis neil lohedel praktiliselt puudub. Paar näpunäidet targemate käest ja korras. Päris omapärane kogemus oli aga puhangud olid liiga lühikesed, et kannaks ja päris kõrgelt teine maandumine flätti lauale oli minu jaoks piisav, aitas.

Eile oli hommikul tööl ja siis kohe 11 randa. Torch välja ja tunniste sessidega sai minna antud nii kuidas tuli, tuul oli stabiilne ja mõnus.

Täna oli chill va. see, et peaballooni ventiil hüppas jälle lahti pärast loopi proovimist, midagi peab ette võtma sellega, see ujumine pole vinge enam. Aga tuul oli super Torchi ilm. Taanlasega koos esinesime seal rannas kordamööda, suht vinge vana ja oli ka 8 ruuduse Torchiga peal.

Homme siis tööle ja heal juhul ka vee peal peale tööd. Praegu on jalad makaronid, täna oli tõsine päev ikka, tavaliselt sai rahulikult üles tuult cruiisitud aga täna sai korda mööda minna antud nii kuidas jaksasime. ma isegi ei tea miks aga chill oli.

Aa, mingit EFX randmepaela proovin ka, peaks tasakaalu ja sooritusvõimet juurde andama aga ainuke efekt siia maani on segav tegur randme peal. Mingi elektroimpulsside peal peaks töötam vms. Vist niisama mingi leiutis, millesse peab ise rohkem uskuma vms.

No comments:

Post a Comment